Guangdong Jiamei Wig Products Co., Ltd.

Sábháil an ghruaig atá i mbaol, rinne an wig seo déanta as fíor-ghruaig dhaonna é! Mar an gcéanna chomh fada

Vabastusaeg: 2020-10-31 01:58:25  Löögid: 22

Päästke ohustatud juuksepiir, see parukas, mis on tehtud päris inimjuustest, tegi seda!Sama pikk



Aeg tapab sigu.Pole vahet, kui nägus mees on, t a saab hakkama#39;ta aitab oma kõhulihaseid ümardada ja tema juuksepiir on kõvasti ülespoole t õstetud.Keha&35;39;heaolu on võimalik vähendada.See võib olla eluaegne küsimus, et juuksepiir on kiire.Kuidas me saame vabaneda häbist, mis on täis ekraane?See parukas, mis on tehtud päris inimjuustest, võib sind aidata!



Kiilakate sõprade jaoks peaks paruka kandmine olema üks mugavaid viise, kuidas karvadest lahti saada.Siiski, kuna traditsiooniliste parukate autentsus on üldiselt madal ja teiste poolt hõlpsasti nähtav, on paljud inimesed vastumeelsed seda kandma.




Kui see on põhjus, siis parukas tehtud tõeline inimese juuksed, et toimetaja ütleb järgmine kindlasti ei vea sind alt.Selle realism on nagu meie oma juuksed, iga karv seisab püsti, nagu see kasvaks sama.



Juuksete väljalangemine algab tavaliselt juuksepiiri otsaesis ja ülaosa pea.Sul on oma juuksed selja taga ja mõlemal pool.Kui sa kannad juuksekatet, pead sa katma kõik oma juuksed, nii et seal on raske tunne.See tundub ebaloomulik.



Siiski, kui te võtate kohandatud lähenemine, saate teha nii palju kui vaja.Vastavalt meie tegelikule olukorrale, teha ainult vajalikud osad.Ei ole liiga palju piiranguid soeng.Põhimõtteliselt, soeng, mis sulle meeldib saab kasutada.Tee seda.




Kuna see on spetsiaalselt kavandatud, see on väga kõrge autentsus, ja see võib loomulikult seguneda originaal juuksed, saavutades mõju, mis teeb inimesed raske vahet õige ja vale.



Kas paruka kandmine põhjustab allergiat?



Lisaks autentsusele, paljud inimesed on mures, et kanda parukas põhjustab peanaha allergia.Tegelikult, see olukord toimub enamasti halva kvaliteediga ja haisev keemilisest kiust parukad.Parukad tehtud päris inimese juuksed üldiselt ei põhjusta allergiaid.Muidugi, kui sõbrad, kes on nahahaigused nagu dermatiit ja ekseem tahavad kanda parukad, see on soovitatav Vähenda kandma aega ja pöörata tähelepanu sagedasti puhastamine parukad.




Pargi valimisel peaks kasutaja valima hea kvaliteediga paruka ja valima paruka, mis on kerge, õhuke ja hingatav ja käsitsi tehtud.



Aeg on meie kõigi suhtes õiglane.Isegi staarist meessoost jumalad kümnete tuhandete tüdrukute südames on silmitsi juuksepiiri kriisiga.Kui sa ei?t tahad kaotada oma võlu, võid lõigata oma juuksed nii lühikeseks kui võimalik, et vähendada oma visiooni.Vahe; teine on kanda parukas, hea tegelik juus parukas, tunnetus reaalsus on ikka veel väga tugev, see võib lahendada pildi häbi teile.


Eelmine: Mida ma peaksin tegema, kui ma pi...

Järgmine: No